Elke website naar wens. Met behulp van uniek webdesign realiseren wij een geheel naar wens vormgegeven ontwerp.
Toe aan een nieuwe website? Wij helpen u van schets tot aan implementatie.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder welke websites wij in het verleden ontwikkeld hebben. Lees meer

Websites

Uw website is uw visitekaartje. Wanneer uw website toe is aan een stevige face-lift, of wanneer u nog helemaal niet beschikt over zo’n modern visitekaartje kan van de lindeloof ICT hierin een passende oplossing bieden. Wij hebben verschillende mogelijkheden wat betreft websites. Wij kunnen websites ontwikkelen, onderhouden, en hosten voor u zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar het randgebeuren. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat u vindbaar bent op het internet door gebruik te maken van internet marketing.

U kunt als klant het ontwerp mee vormgeven en beoordelen wanneer hier een eerste opzet voor gedaan is. Verder hoeft u zich enkel te richten op de informatie die op de website dient te verschijnen. U kunt deze informatie zelf schrijven, of het door ons laten schrijven.

Het onderhoud van uw website kunt u in eigen beheer doen. De website wordt dan zo opgezet dat hij gebruiksvriendelijk is voor u als klant om hem steeds aan te passen aan uw wensen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dit onderhoud uit handen te geven en dan zullen wij dit voor u op ons nemen.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Zie onze referenties om te zien welke klanten u voor gingen.