Uw bedrijf promoten via het web? Wij kunnen uw website optimaliseren en ondersteuning bieden bij betere vindbaarheid op het web. Ook kunnen we ondersteuning bieden bij online reclamecampagnes.
Social Media Wij helpen u met het bedenken van een social media strategie.

Internet Marketing

Om ervoor te zorgen dat u website of webshop goed vindbaar is op het internet, biedt Van de Lindeloof ICT & Media u de mogelijkheid aan om gebruik te maken van internet markteting. Een goede website is namelijk het halve werk. U kunt namelijk een prachtig mooie website hebben, maar wordt u ook meteen gevonden? Wij bieden hiervoor SEO (search engine optimisation, oftewel zoekmachine optimalisatie) aan. Met onze SEO diensten bouwen wij aan een betere vindbaarheid van uw bedrijf of organisatie op het web. Actuele linken, relevante informatie en een goede domeinnaam maken deel uit van de optimalisatie van uw website. Wij ondersteunen u in het gehele proces van het gevonden worden op internet.

Social Media

Het bovenstaande verhaal geldt ook voor de social media activiteiten. Social media is een van de manieren om op het web gevonden te worden en gaat verder dan een facebook pagina of een twitter account. Wij ondersteunen u bij het onderzoeken welke social media netwerken nut hebben voor uw onderneming. Samen met u bekijken en bespreken we waarvoor en hoe social media voor uw bedrijf het beste ingezet kan worden. Ook uw facebook bedrijfspagina en facebook applicaties maken wij professioneel voor u op.