Persoonlijke begeleiding Bij al onze cursussen wordt u persoonlijk begeleid en kunt u op uw eigen tempo werken.
Op locatie of in onze cursusruimte Wij hebben een ruime cursusruimte tot onze beschikking.
Werken op uw eigen tempo Omdat u individueel werkt onder persoonlijke begeleiding kunt u ongeacht uw niveau al onze cursussen volgen.
Voor maar €15 per les Slechts €15 per les waarbij u zelf mag bepalen op welke tijdstippen u komt.
Voor ieder niveau! Heeft u al geruime kennis van Office en/of Windows en wilt u dit uitbreiden of begint u net met het werken op de pc? Ongeacht het niveau kunt u bij ons terecht.

Cursussen

Heeft u wel een computer thuis staan maar u weet er simpelweg niet mee om te gaan, of u wilt uzelf meer verdiepen in programma’s als Excel en Word, dan kunnen wij u hierbij persoonlijk ondersteunen.

Het is mogelijk om tijdens de lessen uw eigen laptop mee te nemen. Beschikt u niet over een eigen laptop dan is deze eventueel met korting aan te schaffen. U kunt ook kosteloos gebruik maken van onze pc's.

Vanaf €15,- per les bieden wij u de volgende mogelijkheden:

Basiscursus PC gebruik
In deze cursus leert u alle beginselen van de computer. U start met de computer op te starten, programma's openen en afsluiten. Later wordt er verder op Word, Internet en E-mail ingegaan. Dit is een ideale cursus als u nog weinig tot geen ervaring met de computer heeft!

Basis Word
Deze cursus geeft een inleiding in het omgaan met het tekstverwerkingsprogramma Word  2007 of 2010. Hierbij leert u praktisch om te gaan met het programma. De nadruk ligt op de meest voorkomende functies. Denk hierbij aan opstarten, afsluiten, bestanden opslaan en openen, tekst invoeren en natuurlijk verwerken.

Word voor gevorderden
De cursus Word voor gevorderden is een vervolg op de cursus Basis Word. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat de basiskennis aanwezig is. Er komen veel onderwerpen aan bod, veelal uitgebreider en er wordt nader naar bepaalde functies gekeken. Wat aan bod komt is onder andere; opmaakprofielen en sjablonen, tekstfragmenten, werken met secties, kolommen en tabellen, kop- en voetteksten, samenvoegen van documenten met adresbestanden en het verwerken van figuren in de tekst.

Basis Excel
Deze cursus geeft een inleiding in het omgaan met de Nederlandstalige versie van Excel 2007 of 2010. Het doel is om praktisch te leren werken met dit spreadsheetprogramma. Daarbij ligt de nadruk op de meest voorkomende en belangrijke functies als; opstarten en afsluiten, invoeren van teksten en getallen, automatisch invoeren van gegevens, opmaak van cellen en getallen, functies en sorteren, knippen, plakken en kopiëren, en het maken van grafieken.

Excel voor gevorderden
De cursus Excel voor gevorderden is een vervolg op de cursus Basis Excel. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat de basiskennis aanwezig is. Er komen veel onderwerpen aan bod, veelal uitgebreider en er wordt nader naar bepaalde functies gekeken. Wat aan bod komt is onder andere; opmaak van werkbladen, macro's, sjablonen, zoeken en zoekfuncties, statistische en wiskundige functies, geneste functies en bijzondere mogelijkheden met formules.

Internet en E-mail
Deze cursus geeft u een totaaloverzicht van de mogelijkheden van het internet met behulp van het programma Microsoft ® Internet Explorer. De meest voorkomende functies worden behandeld; surfen op het World Wide Web, E-mail en nieuwsgroepen.
Met betrekking tot de functie E-mail gaan we aan de slag met het programma Windows Live Mail. Dit is een programma dat je op elke computer met Windows terug vindt. Er wordt geleerd hoe je mails kan versturen en ontvangen en alle andere mogelijkheden binnen dit programma.

Wij bieden onze computercursussen aan op onze locatie in Oud Gastel, nabij Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda

Voor meer informatie kunt u hier contact met ons op nemen. Of schrijf u hier in voor een cursus


lestijden:

Dindag: 19:00 - 20:30
Woensdag: 19:00 - 20:30

locatie:

Koelestraat 8
4751 CB
Oud Gastel